aar langlaufen hart sneller kloppen - 150 km lang netwerk van paden in Saalfelden Leogang

Ongeveer 150 kilometer lang, het spoor netwerk dat zijn gasten de vakantieregio Saalfelden Leogang deze winter biedt. Het uitgebreide netwerk van dubbele en schaatsen tracks dagelijks wordt zorgvuldig onderhouden. Want naast de skiërs en snowboarders, langlaufers zijn de belangrijkste doelgroep van Saalfelden en Leogang. "Ongeveer 25 procent van de gasten zijn op zoek naar een alternatief voor alpine sport en zijn al fans van deze Nordic Skisportart," zei toerisme-directeur Stefan Pühringer.

Een toename wordt continu geregistreerd. Net als in het landingsterrein is ook te vinden in het spoor netwerk routes van verschillende moeilijkheidsgraad. De meest veeleisende onder de WK paden in Ritzensee dat dit jaar zal dienen voor de 9e Skimarathon Saalfelden from 25-26 januari 2014 de atleten als trainingslocatie. Deze wedstrijd, dat is de zogenaamde schaatsen stijl, een soort schaatsen pas, afgevoerd door de mooiste gebieden rond Leogang en Saalfelden. Zo gaat het onder meer van Leogang Saalfelden naar Maria Alm. Twee spoor lengtes zijn verkrijgbaar, 21km of 42km, en een team event ongeveer 21 km. Om de tijdens de Atomic Loppet competitie ontslagen ongeveer 500 sportieve deelnemers verwacht. Iedereen kan meedoen, de vreugde was in de cross-country sport, met het motto "Als er is alles".

Talrijke verbinding paden, wat natuurlijk ook geschikt voor beginners, wat leidt tot naburige plaatsen als Maria Alm, Maishofen of WK biatlon Hochfilzen metropool. In aanvulling op de goed geprepareerde loipes de vakantieregio Saalfelden Leogang belooft langlaufers in de skischolen en servicecentra voor een optimale ondersteuning. De sportwinkels bieden de hoogste kwaliteit apparatuur en service, aankoop en verhuur. De cross-country scholen verzorgen met getrainde opleiding van het personeel aan beginners en gevorderden.

De vakantieregio Saalfelden Leogang is een lid van de organisatie "Cross Country & Nordic Fitness in Oostenrijk", die het land fans garandeert een hoge standaard van cross-vriendelijke accommodaties, cross-country ski-scholen en skiverhuur.

Nordic gebeurtenissen in de winter 2015:

24-25 januari 2015
9. Skimarathon Saalfelden 42 en 21km Gratis Techniek - Start en finish Ramseiderloipe / Saalfelden
www.skimarathon.at
laat meer zien
prijzen

Het pad gebruik is gratis.
Huidige track info

website
http://www.saalfelden-leogang.com
E-mail
info@saalfelden-leogang.at
telefoon
+ 43 / (0) 6582-70.660