Golfen in Oostenrijk!

Een gevarieerd landschap met hoge witte bergtoppen, grote meren, mooie dalen en pittoreske dorpjes zijn de ingrediënten van golfen in Oostenrijk. Prachtige golfbanen liggen in deze schilderachtige Oostenrijkse bergwereld alsof ze daar altijd al deel van hebben uitgemaakt. U vindt in Tirol en Salzburgerland op maximaal 1 uur rijden van ons huis in Leogang 21 golfbanen waarop u zonder problemen kunt spelen. Van 9 holes tot 18 holes met de bergen als coulisse. O.a. in de Mozartstad Salzburg, het gezellige Mittersill, Lienz, Maria-alm, Zell am See, Saalbach en nog vele gezellige plaatsen meer vindt u banen in alle moeilijksheidsgraden en uitdagingen.

Oostenrijk is voor de Nederlandse golfers vrij onbekend. Niet terecht. In Oostenrijk speel je golf omringt door een idyllisch landschap met op de achtergrond vaak imposante bergtoppen. Er zijn hooggelegen golfbanen (boven de 1.000 meter) waar de golfer niet zomaar een rondje golf speelt, maar een onvergetelijk avontuur ondergaat in een adembenemende omgeving. Aantrekkelijk van Oostenrijk is dat ze de Golf Alpin kaart kennen. Dit is Europa’s grootste golf-samenwerkingsverband tussen Tirol en het Salzburgerland. 

Klik op onderstaande kaart voor meer info:

Golf vakantie in Leogang Oostenrijk

Salzburg

18 holes of meer

Salzburgerland

Salzkammergut

minder dan 18 holes

Tirol

18 holes of meer

minder dan 18 holes

Sinds de verkiezing tot 'Undiscovered Golfdestination of the Year' in 2005 mag Oostenrijk zich tot de grote spelers op dit gebied rekenen. “Golfland Oostenrijk is de ontdekking van het jaar, de reisbestemming van de toekomst”, luidde het oordeel van de jury van de International Association of Golf Tour Operators (IAGTO).

Golf op alle niveaus

Golf je lieve op vlak terrein of in de heuvels? Of zoek je een gemoedelijke of een uitdagende baan? In elke deelstaat van Oostenrijk bevinden zich diverse soorten golfbanen.