Vakantiewoning Leogang

Wij zijn helaas op dit moment moeilijker te bereiken door werkzaamheden aan onze website. U kunt ons wel bereiken op 06-49868027 of per mail op huis.aspen@gmail.com

Leogang is een bijzondere plek om te vertoeven zowel in de winter als de zomer. In de winter staat natuurlijk het skieën en alle andere wintersporten centraal. In de zomer zijn er meer dan voldoende meren, plaatsjes, feesten, historie en allerlei sportieve mogelijkheden zoals fietsen, wandelen, raften, golfen. Voor de actieve helden is er de Flying Fox in Leogang. Hierbij kunt u aan een kabel hangend, op grote hoogte en met hoge snelheid over een dal vliegen. Leogang staat vooral bekend om het downhill- mountainbiken. In Leogang vindt het WK hiervan plaats.

Het gebied rondom Leogang en Saalfelden staat voor basic, natuur, rust maar ook plezier en voldoende uitgaansmogelijkheden en avontuurlijke activiteiten voor iedereen. Het voorjaar en de herfst zijn fantastische momenten om met name van de natuur te genieten. De grote variëteit aan kleuren op de bergen biedt spectaculaire uitzichten. Bovendien kan er geskied worden in Kaprun dat binnen een half uur te bereiken is. Daarnaast is golfen op 1 van de 21 banen binnen 1 uur bereikbaar een leuke tijdsbesteding. U speelt dan op de mooiste banen van Europa.

=================================================

 


Vakantiewoning Leogang Oostenrijk - beneden appartement

Vakantiewoning Leogang Oostenrijk - boven appartement


Toeristen informatie over Oostenrijk, Leogang en omgeving
Vakantie Oostenrijk Leogang boeken AWARD BELVILLA 2021Zoover award winner silver vakantiewoning leogang Oostenrijk


 

 

U kunt in voorjaar, zomer en herfst klammen en grotten bezoeken, Bovendien is het belevenis zwembad in Leogang een verfrissende activiteit.
U bent snel in Zell am See om bijvoorbeeld te genieten van een rondvaart of het overdekte zwembad/wellness als het weer even niet mee werkt. Uiteraard zijn er in de omgeving volop mogelijkheden om met een lift naar boven te gaan en hoog op de bergen te genieten van het uitzicht en wandeltochten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


Vakantiewoning Haus Aspen in Oostenrijk - Leogang

Bekijk hier woning A

Bekijk hier woning A

Woning A is het beneden appartement van Huisaspen en biedt plaats aan 6 personen. Het appartement is van alle gemakken voorzien en je loopt zo de ruime tuin in.

lees meer >>

Bekijk hier woning B

Bekijk hier woning B

Woning B is een sfeervol appartement op de bovenverdieping van Huisaspen en biedt plaats aan 6 personen. Het appartement is van alle gemakken voorzien en heeft een ruim balkon.

lees meer >>

Winter in Leogang

Winter in Leogang

In de winter is Leogang een ski gebiedt waar u volop kunt genieten van de winterse sfeer en de vele pistes. Haus Aspen is sfeervol en een ideale basis voor een geslaagde ski vakantie.

lees meer >>